Een goede voeding is de basis voor de gezondheid van uw huisdier. Het zorgt voor een fit lijf en een langer leven.

sanimed voedingGezondheidsvoeding voor uw hond en kat
Dierenkliniek de Postwagen adviseert Sanimed Preventive als gezondheidsvoeding voor uw hond en kat.


Het voer is ontwikkeld door Prof. Dr. Ir. Anton Beynen en is gebaseerd op grondige wetenschappelijke kennis van de anatomie en fysiologie van hond en kat. Sanimed Preventive is een natuurlijke voeding. Het bevat uitsluitend hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen zonder toevoegingen van synthetische geur- kleur- en smaakstoffen. Het biedt zo een optimale bescherming tegen de meest voorkomende ziektes en draagt bij aan een lang en gezond leven van uw huisdier.

Welke voeding het best bij uw hond of kat past, is afhankelijk van de leeftijd en bij de hond ook van de rasgrootte. Vraag er naar aan de balie of informeer bij de dierenarts.
U kunt gratis een folder en een proefzakje ophalen en bovendien gebruik maken van de kortingsactie.
Meer informatie kunt u ook vinden op de website van Sanimed.

Als uw dier toch ziek wordt...
Als uw huisdier ziek wordt, kan het nodig zijn om speciale dieetvoeding te gaan geven. De dierenarts zal met u bespreken welk voer uw huisdier zo goed mogelijk fit houdt. Daarvoor hebben we de Sanimed Curative lijn.
Sanimed Curative is een dieetlijn opgebouwd uit diëten specifiek samengesteld voor het behandelen van aandoeningen zoals hartfalen, overgewicht, gewrichtsproblemen, huid- en voedingsallergieën, nierfalen en blaasgruis.
Naast deze voeders hebben we ook van de merken Hill’s en Royal Canin diverse dieetvoeders. Sommige dieren zijn nu eenmaal kieskeurig bij het uitzoeken van hun eten.