De gezondheid van uw huisdier wordt elk jaar door de dierenarts gecontroleerd tijdens de vaccinatie. Dat zorgt ervoor dat beginnende aandoeningen eerder worden opgespoord en beter zijn te behandelen. Deze gezondheidscontroles zijn dus van belang voor de levenskwaliteit van uw huisdier.

Maar als uw dier ouder wordt, dan is een jaar soms erg lang. In die tijd kunnen er ongemerkt veranderingen optreden die maken dat uw huisdier "ouder" wordt. Bijvoorbeeld meer moeite met opstaan of springen, minder uithoudingsvermogen of meer drinken.

In onze dierenkliniek kunt u daarom tussentijds uw oudere huisdier laten nakijken en de gezondheidtoestand bespreken. Dit "seniorconsult" is helemaal gratis en wordt door onze assistente gedaan. Zij is speciaal hiervoor opgeleid en kijkt samen met u hoe het met uw huisdier gaat. Als er wat aan de hand is, kan snel verder gekeken worden door de dierenarts.

Hoe werkt het?
Als u gebruik wil maken van deze gratis service kunt u daarvoor een afspraak maken. We plannen u dan in de agenda van onze assistente in. Mocht het tijdens het consult noodzakelijk zijn dat een dierenarts naar uw huisdier kijkt, dan zullen we proberen u direct in de agenda van de dierenarts in te plannen. Als dat niet meteen lukt, maken we met u een nieuwe afspraak op een ander tijdstip.
Interesse? Bel ons gerust op of loop even binnen.