Hoe werkt de spoeddienst?
De Postwagen doet, als enige praktijk in Venlo, alle spoeddiensten zelf. Dat betekent dat u met een spoedgeval altijd op onze hoofdvestiging in Venlo wordt geholpen door een van de dierenartsen uit uw vertrouwde team.
Onze dierenartsen nemen 's avonds en in het weekend om beurten de spoedtelefoon mee naar huis. Ze slapen ook gewoon 's nachts. Dus bel 's nachts echt alleen als het spoed is. En als u twijfelt na openingstijd, bel ons gerust. Dan overleggen we of het kan wachten, of dat u toch beter langs kunt komen in de spoeddienst.
Als u ons spoednummer belt, bespreekt de dierenarts met u het probleem en als het nodig is, kan ze snel op de praktijk zijn om u te helpen. Zo staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar als u ons nodig heeft.Voor spoedgevallen kunt u ons 24 uur per dag 7 dagen per week bellen op ons vaste telefoonnummer:


Dierenkliniek de Postwagen Venlo : 077-3516231

Dierenkliniek de Postwagen Tegelen: 077-3732247

Voor spoedgevallen buiten openingsuren hoort u dan een bandje waarop het mobiele telefoonnummer staat van onze eigen dienstdoende dierenarts. Die maakt dan met u een afspraak en helpt u verder in onze praktijk in Venlo.

(Dierenkliniek de Postwagen, Herungerweg 172, 5913HD Venlo)

Let op: dit mobiele nummer staat alleen ingeschakeld buiten openingsuren.

spoedeisende hulp2